Cum sa faci o femeie fericita

FA-TI SOTIA FERICITA

Greu lucru imi ceri.. dar nu e imposibil,Adam  inca din Gradina Eden au observat caci e foarte dificil sa faci o femeie fericita ;cu toate acestea,bieti barbatii,incearca,ca la urma sa poata spune:” cel putin ,am incercat domnul’e”.

1.FII CREDINCIOS NEVESTEI TALE:

Luati seama, dar, in mintea voastra si niciunul sa nu fie necredincios nevestei din tineretea lui! (Mal.2:15)” .Fii loial in casatorie e una dintre cele mai importante reguli ,nu o insela niciodata (never).

2. INVATA SA ITI RECUNOSTI GRELILE.

Foloseste cuvinte frumoase de recunostinta si nu iti fie greu sa spui:”Imi pare rau am gresit,iartama” ,a gresi e omeneste, e normal sa mai gresesti ,caci doar esti numai om…
3. ORICE FEMEIE E INCANTATA,DACA:

Femeilor ,le place sa auda cuvantul :”te iubesc” si de ce sa nu il auda de pe buzele sotului ei,ea asteapta ,si daca nu il pronunti macar o data pe zi ,crede caci nu o mai iubesti.

PAREREA NESCHIMBATA. O data o femeie in varsta ,dezamagita de comportamentul sotului,a venit la pastorul Bisericii si s-a plans ca din ziua nuntii sotul ei nu i-a mai spus niciodata:”te iubesc”. Pastorul a ascultat-o cu atentie,si i-a promis ca va sta de vorba cu sotul ei. Intr-o duminica ,dupa terminarea serviciului divin,l-a chemat pe acest om in biroul bisericii si l-a intrebat daca este adevarat ce spune sotia.Sotul ,morocanos,a raspuns:”I-am spus in ziua nuntii ca o iubesc,si de atunci nu mi-am schimbat parerea. Cand o sa mi-o schimb o sa ii spun…” Barbatiilor ,va dati seama cu cat stres a trait femeia aceasta toata viata ei,ca n-ar fi iubita. Nu e greu sa spui :”te iubesc”sunt doua cuvinte care fac minuni in familie si iti faci sotia fericita.

4. TRAIESTE CA SA O FERICESTI.

Aminteste-ti de zilele tinereti ,cand fiecare clipa era ceva perfect,frumos,supriza, si dupa anii ramaii tot acelasi ,,o floare,un zimbet ,un gest frumos,o seara romantica ,poate transforma o zi grea intr-o zi plina de fericire pentru amandoi.

5. Respecta decizile ei ;nu intot deauna vor fi cele mai bune dar ca sa fii respectat respecta. Sustine-o in decizile bune pentru familie si incurajeaza-o ,si cand problemele vieti o acopera ,aproprie-te si sfatuieste-o ,ajuta-i la povoara nu ramanea pasiv.,e ajutorul potrivit pentru toate zilele vieti.

6. APRECIAZA

Nu ii critica obiceiurile ,chiar acelea sunt lucrurile pentru care tu o ai de sotie.

DEFECTELE PARTENERULUI . In luna de miere,Vasile a luat-o pe Maria de mana si i-a spus:”Acum ,ca ne-am casatorit,sper ca nu te superi daca iti voi spune cateva defecte pe care le-am remarcat la tine. –‚Nici o problema ,a spus Maria . Stiu ce e vorba de acele defecte din cauza carora nu am putut sa-mi gasesc un sot mai bun.Poate nici o data nu vei reusi sa schimbi obiceiurile ei, traieste cu ele si intr-o zi vor apare ca lucruri normale.

7. PAREREA EI CONTEAZA:”Dar cine este insurat se ingrijeste de lucrurile lumii, cum sa placa nevestei. (1Cor.7:33) Nu iti fie greu sa o intrebi e frumoasa cravata se asorteaza,sunt lucruri mici dar au effect uimitor,foloseste-te de parerea ei.

Pana la urma adevarata fericire e daca poti sa faci pe altul fericit si de ce sa nu fie chiar sotia ta ,”fericita “

Suprinde-o zilnic cu un gest frumos si traiti in pace plini de fericire.

Sursa: Strainisicalatori

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s